Instrumentul de nituire Lazy Tong MFX 80 - Master Fix

click pe poza pentru a o mari

Instrumentul de nituire Lazy Tong MFX 80 - Master Fix

Master Fix

Produsele Masterfix sunt una dintre principalele branduri profesionale de tehnică orbitoare din Europa, sub umbrela de fixare STANLEY Engineered Fastening.

Datorită reputației sale excelente, distribuția reușită a celei mai largi game de nituri orizontale, piulițe și șuruburi blindate în afaceri, oferind prețuri extrem de competitive și o aprovizionare de stocuri fiabilă și continuă. Același lucru este valabil și pentru linia noastră de unelte de mână și unelte de însoțire.

Succesul nostru este rezultatul unei experiente de peste 30 de ani în industrie și concentrându-ne pe furnizarea gama noastră de produse exclusiv pe piața distribuitorilor pentru elemente de fixare orb și instrumente de însoțire. În acest sens, am devenit marca principală utilizată în domeniul serviciilor și reparațiilor și al industriei mici și mijlocii. Încă din 1985 ne-am îndrăgostit deja de relațiile cu co-partenerii din Orientul Îndepărtat. Din acest motiv am stabilit parteneriate de încredere și suntem capabili să avem un rol de lider în gama de produse, tehnica și calitatea livrată și putem face acest lucru într-un mod foarte eficient din punct de vedere al costurilor.

Fiind marcă de distribuție sub umbrela Masterfix de fixare STANLEY, Masterfix profită foarte mult de experiența și cunoștințele pe care le are acest lider global în tehnicile de fixare orb.

Cod: 43106080
Producator: Master Fix

Aveti o intrebare?


trimite unui prieten printeaza

Detalii Instrumentul de nituire Lazy Tong MFX 80 - Master Fix

Instrumentul de nituire Lazy Tong imbunatatit pentru un set "handed". Cu armat
legăturile și creșterea capacității până la 6,4 mm de nituri din oțel. Acest instrument necesită numai
efort fizic minim

Capacitate ø3,0 - 6,4 mm
Greutate 2,4 kg
Lungime 310 mm (îndoită)
Materialul corpului Aluminiu
Material pârghie Oțel
Echipamente Piesele din nas ø3,0 - 6,4 mm