Unealta electrica EZMaster - Master Fix

click pe poza pentru a o mari

Unealta electrica EZMaster - Master Fix

Master Fix

Produsele Masterfix sunt una dintre principalele branduri profesionale de tehnică orbitoare din Europa, sub umbrela de fixare STANLEY Engineered Fastening.

Datorită reputației sale excelente, distribuția reușită a celei mai largi game de nituri orizontale, piulițe și șuruburi blindate în afaceri, oferind prețuri extrem de competitive și o aprovizionare de stocuri fiabilă și continuă. Același lucru este valabil și pentru linia noastră de unelte de mână și unelte de însoțire.

Succesul nostru este rezultatul unei experiente de peste 30 de ani în industrie și concentrându-ne pe furnizarea gama noastră de produse exclusiv pe piața distribuitorilor pentru elemente de fixare orb și instrumente de însoțire. În acest sens, am devenit marca principală utilizată în domeniul serviciilor și reparațiilor și al industriei mici și mijlocii. Încă din 1985 ne-am îndrăgostit deja de relațiile cu co-partenerii din Orientul Îndepărtat. Din acest motiv am stabilit parteneriate de încredere și suntem capabili să avem un rol de lider în gama de produse, tehnica și calitatea livrată și putem face acest lucru într-un mod foarte eficient din punct de vedere al costurilor.

Fiind marcă de distribuție sub umbrela Masterfix de fixare STANLEY, Masterfix profită foarte mult de experiența și cunoștințele pe care le are acest lider global în tehnicile de fixare orb.

Cod: 451EZM2000
Producator: Master Fix

Aveti o intrebare?


trimite unui prieten printeaza

Detalii Unealta electrica EZMaster - Master Fix

Masterfix introduce noile generații de unelte electrice EZMaster. Aceste două unelte hidraulice / pneumatice combină forța și fiabilitatea cu un design elegant, atractiv și ergonomic.

Aproape 15 ani de experiență în prelucrarea hidraulică / pneumatică a dus la un design tehnic consolidat modern, care este mult mai puțin susceptibil de service decât modelele mai vechi și foarte potrivit pentru utilizare continuă.

EZM 2000 instrument de strângere pneumatică orb hidraulică
Capacitate: ø 4,0 - 6,4 mm Aluminiu, oțel, oțel inoxidabil
Greutate: 1,65 kg
Puterea de operare: 5 - 7 Bar
Forța de tracțiune: 12,5 kN (6 bari)
Consumul de aer: 2 litri pe cursa
Accident vascular cerebral: 21 mm
Dimensiuni: 275 x 272 x 125 mm

Echipament: Piesele din nas ø4,0 - 6,4 mm

Uneltele sunt echipate cu un sistem de retragere cu vid ușor de utilizat, care este activat prin simpla rotire a cupei de colectare a dornului.
Poziția 1 (primul clic) = colectorul de dornuri este blocat pe sculă - nu este încă retras.
Poziția 2 (al doilea clic) = retragerea vidului este activată.
Cupa de colectare este echipată cu un fund de siliciu care asigură evacuarea aerului în exces, precum și o reducere a sunetului de bun venit atunci când dornul de repaus este eliberat în cupe.